Οι κηπουροί του Mega

3page_img1
Είμαστε ιδιαίτερα περήφανοι για τη συνεργασία μας για τρεις συνεχόμενες τηλεοπτικές σεζόν στην επιτυχημένη εκπομπή «Οι Κηπουροί του Mega». Η εκπομπή έδινε χρηστικές πληροφορίες για τη φροντίδα του κήπου, απλές συμβουλές για τη φύτευση και τη διατήρηση φυτών και πρωτότυπες ιδέες για την ολική μεταμόρφωση χώρων σε πράσινες «οάσεις».

Προγράμματα Υγειονομικής Προστασίας

Προγράμματα με σκοπό την καταπολέμηση, την πρόληψη και την προφύλαξη από κάθε είδους ζωικά παράσιτα. Το κάθε πρόγραμμα υγειονομικής προστασίας είναι ξεχωριστό και σχεδιάζεται για να ικανοποιήσει τις ανάγκες του εκάστοτε συνεργάτη μας

  • Απεντομώσεις
  • Μυοκτονίες
  • Προστασία από πουλιά
  • Παγίδες και απωθητικά άλλων ζώων
Περισσότερα

Οι Πελάτες μας

Η GreenPlan με 4 λέξεις

Ευελιξία
Είμαστε ευέλικτοι. Προσαρμόζουμε τις προτάσεις μας στις δικές σας ανάγκες και ιδιαίτερες απαιτήσεις καθώς και στον οικονομικό προϋπολογισμό σας.
Εμπειρία
Έχουμε πλούσια δεκαετή εμπειρία που έχει αποκτηθεί από πληθώρα έργων στο χώρο της διαμόρφωσης και της συντήρησης κήπων και εξωτερικών χώρων, και έτσι μπορούμε και προτείνουμε τη βέλτιστη λύση για εσάς.
Οικονομία
Αντιλαμβανόμενοι τις τρέχουσες συνθήκες, συνεχίζουμε να προσφέρουμε ποιοτικές υπηρεσίες σε πολύ ανταγωνιστικές τιμές, απόλυτα προσαρμοσμένες στα σημερινά οικονομικά και κοινωνικά δεδομένα.
Αξιοπιστία
Είμαστε πάντα και γρήγορα κοντά σας. Παρέχουμε άμεση ανταπόκριση, εντός 24 ωρών. Αλλά και μετά την ολοκλήρωση του έργου είμαστε άμεσα διαθέσιμοι για ό,τι κι αν μας χρειαστείτε.